💚SUPER NAGRADNA IGRA – pravila in splo┼íni pogoji

PRAVILA IN SPLO┼áNI POGOJI SODELOVANJA V NAGRADNI IGRI “️️️🏆️SUPER NAGRADNA IGRA 💚za zeleno do┼żivetje💚”

Na Facebook strani Rogatec.si (https://www.facebook.com/VisitRogatec/) med 8.7.2021 in 15.7.2021 poteka nagradna igra “️️️🏆️SUPER NAGRADNA IGRA 💚za zeleno do┼żivetje💚.”

1. ORGANIZATOR NAGRADNE IGRE:

Organizator nagradne igre “️️️🏆️SUPER NAGRADNA IGRA 💚za zeleno do┼żivetje💚” (v nadaljevanju ┬╗nagradna igra┬ź) je Zavod za kulturo, turizem in razvoj Rogatec,  Pot k ribniku 6, 3252 Rogatec, ID za DDV 84120312 (v nadaljevanju ┬╗organizator┬ź).

Nagrado podarja Zavod za kulturo, turizem in razvoj Rogatec.

2. SODELUJO─îI V NAGRADNI IGRI:

V nagradni igri smejo sodelovati polnoletne fizi─Źne osebe – uporabniki dru┼żbenega omre┼żja Facebook, ki so dr┼żavljani RS in imajo stalno ali za─Źasno prebivali┼í─Źe na ozemlju RS ter so ┼że pridobili svojo dav─Źno ┼ítevilko.

Sodelujo─Źi v doti─Źni nagradni igri ne sme biti pravna oseba in ne sme biti zaposlen ali dru┼żinski ─Źlan zaposlenega v Zavodu za kulturo, turizem in razvoj Rogatec.

3. NA─îIN SODELOVANJA:

V nagradni igri “️️️🏆️SUPER NAGRADNA IGRA 💚za zeleno do┼żivetje💚”, ki traja med 8.7.2021 in 15.7.2021, lahko sodelujejo vsi posamezniki, ki izpolnjujejo pogoje iz 2. ─Źlena in ki bodo v ─Źasu od 8.7.2021 do vklju─Źno 15.7.2021 upo┼ítevali naslednje pogoje.

Za sodelovanje v nagradni igri mora sodelujo─Źi posameznik:

  • Preko svojega Facebook profila v┼íe─Źkati Facebook stran Rogatec.si,
  • na svojem Facebook profilu deliti objavo o nagradni igri s Facebook strani Rogatec.si,
  • v komentarju pod objavo o nagradni igri ÔÇťna Facebook strani Rogatec.si ozna─Źiti 3 osebe.

Kot pogoj za sodelovanje v nagradni igri se ┼íteje tudi strinjanje sodelujo─Źega z navedenimi pravili nagradne igre. Smatramo, da je sodelujo─Źi seznanjen s pravili nagradne igre in se z njimi strinja s tem, ko v nagradni igri sodeluje. 

4. ─îASOVNI POTEK NAGRADNE IGRE:

Nagradna igra bo potekala v obdobju od 8.7.2021 do 15.7.2021.

5. IZBOR NAGRAJENCA:

Med vsemi sodelujo─Źimi, ki bodo izpolnjevali vse pogoje za sodelovanje v nagradni igri, bo organizator v roku 3 dni po zaklju─Źku nagradne igre z naklju─Źnim ┼żrebom iz┼żrebal nagrajenca in ga razglasil na svoji Facebook strani Rogatec.si. 

┼Żrebanje bo izvedeno na naslovu organizatorja v navzo─Źnosti tri─Źlanske komisije, ki jo bodo sestavljali zaposleni v Zavodu za kulturo, turizem in razvoj Rogatec.

6. OBVEŠČANJE NAGRAJENCA:

Organizator nagradne igre bo nagrajenca takoj po ┼żrebu razglasil v objavi na Facebook strani Rogatec.si in ga pozval, da se odzove v zasebnem sporo─Źilu na omenjeni Facebook strani in sporo─Źi svoje ime, priimek, doma─Źi naslov, kontaktno telefonsko ┼ítevilko, EM┼áO in dav─Źno ┼ítevilko.

V kolikor se na poziv v objavi nagrajenec v roku 7 delovnih dni ne odzove, se ┼żreb ponovi in se o prejeti nagradi obvesti novega iz┼żrebanca.

Glede termina kori┼í─Źenja prejete nagrade se nagrajenec individualno dogovori s podjetjem, ki nagrado podarja.

7. PREVZEM,PRENOS IN KORIŠČENJE NAGRADE:

Nagrada se nagrajencu ne podeli, ─Źe ta:

  • Ne posreduje vseh zahtevanih podatkov, vklju─Źno z dav─Źno ┼ítevilko, ali ─Źe posreduje napa─Źne podatke,
  • pisno ali ustno izrazi, da se nagradi odpoveduje,
  • ne izpolnjuje pogojev za sodelovanje v nagradni igri.

Nagrade ni mogo─Źe pri organizatorju zamenjati za drugo nagrado.

Veljavnost in mo┼żnost kori┼í─Źenja nagrade: vsak teden od petka do nedelje do 30.9.2021.

8. VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV:

Organizator z osebnimi podatki nagrajenca ravna skrbno in jih obdeluje skladno s Splo┼íno uredbo Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in prostem pretoku takih podatkov ter o razveljavitvi Direktive 95/46/ES (Splo┼ína uredba o varstvu podatkov) ter v skladu z veljavno nacionalno zakonodajo s podro─Źja varstva osebnih podatkov.

Pridobljeni osebni podatki se uporabljajo le za namene izvedbe nagradne igre. Organizator bo pridobljene osebne podatke uporabljal izklju─Źno za namene, za katere so bili pridobljeni.

9. OMEJITEV ODGOVORNOSTI ORGANIZATORJA:

Organizator ne odgovarja za izvedbo nagradne igre, podelitev nagrade in škodo:

  • ─Źe izvedbo nagradne igre prepre─Źijo ponudniki drugih storitev informacijske tehnologije, ki predstavljajo tehni─Źni predpogoj za izvedbo te nagradne igre in/ali drugi ponudniki, od katerih je odvisna izvedba te nagradne igre,
  • zaradi nedelovanja omre┼żja Facebook in posledi─Źno nedelovanje spletne storitve, ki je posledica izpada omre┼żja pogodbenih partnerjev, izpada elektri─Źne energije ali drugih tehni─Źnih motenj, ki bi lahko za─Źasno motile uporabo storitve,
  • v drugih primerih vi┼íje sile, ki bi onemogo─Źale izvedbo te nagradne igre.

Organizator bo sodelujo─Źe o nastopu morebitnih okoli┼í─Źin iz predhodnega odstavka obvestil na Facebook strani https://www.facebook.com/VisitRogatec/.  

10. SPLOŠNE DOLOČBE:

Sodelujo─Źi s svojim sodelovanjem v nagradni igri sogla┼íajo s pravili in pogoji te nagradne igre.

Pravila in pogoji sodelovanja v nagradni igri so dostopna na spletni strani https://www.rogatec.si/. 

─îe obstaja sum, da je isti posameznik sodeloval v nagradni igri z ve─Ź razli─Źnimi profili na omre┼żju Facebook, ga ima organizator pravico iz nagradne igre izklju─Źiti.

Strogo prepovedujemo uporabo kakr┼ínihkoli ra─Źunalni┼íkih kod, ┼íkodljivih programov ali ─Źesarkoli drugega, kar bi lahko motilo potek nagradne igre, jo onesposobilo, ji ┼íkodovalo ali omogo─Źilo njeno zlorabo. Zaradi tak┼ínega ravnanja si organizator pridr┼żuje pravico, da so sodelujo─Źi, z njim povezane osebe ali skupine oseb lahko izklju─Źeni iz sodelovanja v doti─Źni nagradni igri.

V primeru bistveno spremenjenih okoli┼í─Źin, zaradi katerih ni mogo─Źe podeliti izbrane nagrade, lahko organizator nagrado nadomesti z drugo, enakovredno nagrado. Sodelujo─Źi oziroma nagrajenci v primeru bistveno spremenjenih okoli┼í─Źin ne morejo zahtevati podelitve prvotno dolo─Źene nagrade ali od┼íkodnine.

Organizator si pridr┼żuje tudi pravico, da v primeru nepredvidenih ali bistveno spremenjenih okoli┼í─Źin kadarkoli in brez predhodnega obvestila za─Źasno prekine ali kon─Źa nagradno igro.

Organizator ne prevzema odgovornosti za nedelovanje omre┼żja Facebook in posledi─Źno nedelovanje spletne storitve, ki je posledica izpada omre┼żja pogodbenih partnerjev, izpada elektri─Źne energije ali drugih tehni─Źnih motenj, ki bi lahko za─Źasno motile uporabo storitve.

11. KON─îNE DOLO─îBE:

S sodelovanjem v nagradni igri vsi udele┼żenci sprejemajo zgoraj navedena pravila, splo┼íne pogoje in dolo─Źbe nagradne igre, ki so objavljene na spletni strani https://www.rogatec.si/. 

Pravila za─Źnejo veljati z dnevom pri─Źetka doti─Źne nagradne igre.

Organizator ima pravico do dopolnitev in sprememb omenjenih pravil in splo┼ínih pogojev in se obenem zavezuje, da bo vse morebitne spremembe in/ali dopolnitve objavil na spletni strani https://www.rogatec.si/. 

V Rogatcu, 7.7.2021