Božičkov nabiralnik

Letos nas čaka najbolj čaroben božič🌟, saj v našo občino prihaja čisto pravi Božičkov 🎅nabiralnik iz severnega pola! Vsa zbrana pisma 📧 v njem bodo odpotovala daleč na Laponsko. Božiček jih bo prebral, želje prečesal in otrokom še pred Božičem poslal uradna potrdila iz Severnega pola, da je pisma prejel.🎄

📮 Božičkov nabiralnik 📭 bomo v Rogatcu slavnostno otvorili na

PRIŽIGU LUČK, 3. decembra ob 16.00 uri, na Trgu.

Za najmlajše pripravljamo tudi Božičkovo pisarno, kjer bodo pisali pisma in se ob oddaji pisma tudi posladkali. Nič ne bo narobe, če pismo Božičku 🎅 napišete že doma, v šoli oz. vrtcu in ga samo oddate v nabiralnik 📭.

Nabiralnik bomo po dogodku preselili v prostore Občine Rogatec, kjer lahko pismo do 13. decembra oddate vsi, ki se dogodka ne boste mogli udeležiti, v času uradnih ur.

DRUŽINO, ki pisma vsako leto odnese na severni pol in jih osebno preda Božičku, boste lahko spremljali od 15. do 17. decembra na FB profilu Mrs.B.Rose – Najlepša otroška potovanja. Predajo pisem Božičku bodo objavili 17. decembra ob 10:00 uri! Nato bomo po prejemu uradnih potrdil iz severnega pola, le še odštevali do božiča!

Vse o božični zgodbi, ki se ji pridružuje naša občina ter o pogojih sodelovanja, si lahko preberete na spletni strani www.bozickovnabiralnik.si

Tam so objavljeni tudi vsi dogodki, ki smo jih za vas pripravili v prazničnem decembru!🎄🎅🎄