Zagrizni v Rogatcu!

V petek, 23. 6. 2023, od 15. do 22. ure, v Muzeju na prostem Rogatec.

Razkrivamo prve gostince, kateri bodo poskrbeli, da bomo razvajali naše brbončice.
To so Gostilna Krpan Šmarje pri Jelšah , Restavracija Sonce in MiaMia Catering . Vsi trije so ne daleč stran iz Rogatca in se ponašajo s ponudbo lokalnih jedi, slovenskimi kulinaričnimi specialitetami, mednarodnimi jedmi in še mnogo več.

Od 18. ure dalje bomo na ZAGRIZNI V ROGATCU N.0 poslušali Jeannette. Skupina bo na čelu z glavno pevko, Rogatčanko Barbaro Rehar ob zvokih harmonike, kitare, bobnov in basa pričarala poletni večer obarvan z rokenrolom, gypsy jazzom, bluesom in šansoni. Letos praznujejo že leto delovanja, zato bomo skupaj zaplesali in zapeli tudi za njihov okrogli jubilej. KOMAJ ČAKAMO!

Ela Novak & Tine Pirš bosta z nami na ZAGRIZNI V ROGATCU N.03 Ob spremljavi kitare nas bosta popeljala do brezčasnih skladb Oliverja Dragojeviča in še dlje.
Petek, 23.06., bo dan vseh zvrsti glasbe in vsako uho bo našlo svojo pesem. Mi že komaj čakamo! pst… ni naključje, da nam bosta ta dan prepevali kar Rogatčanki. Naj se slišijo talentirani glasovi domačinov!

Animacija za otroke: od 17.00 – 18.30h.

Na dan dogodka bosta Muzej in Dvorec odprta – vstop bo brezplačen vsem obiskovalcem dogodka Zagrizni v Rogatcu od 15.00 do 18.00 ure.

Vsi obiskovalci dogodka imajo 10% popust na vse izdelke v tako Muzejski trgovini kot tudi v trgovini v Dvorcu Strmol.

Organizator: Mladinsko društvo Rogatec